weegbrug automatisering

Met uitgebreide software en hardware iedere situatie en handeling automatiseren

Met standaard kiosken / zuilen van weegbrugleveranciers kunt u bij eenvoudige toepassingen uit de voeten kunnen. Echter zijn er processen, handelingen, protocollen en situaties waarbij het automatiseren ervan een stuk moeilijker gaat. Juist hier komen onze software en hardware oplossingen tot zijn recht.  We gaan graag alle uitdagingen aan, met zowel on-site oplossingen als office solutions. 

Onze zuilen en software werken met weegbruggen van o.a. Precia Molen, Pfister en Mettler Toledo.

Weegbrug hardware

Morell Holland heeft diverse kiosken en bedieningszuilen in het assortiment. Naast enkele zuilen hebben we ook dubbele zuilen voor bijvoorbeeld vrachtwagens. Deze standaard zuilen kunnen diverse componenten hebben die variëren van 7″ tot 19″ touch screens, pin-betalingen, bonprinter, pas- en barcodescanner, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Heeft u nog wensen die hier niet bij staan? Laat het ons weten want maatwerk is onze expertise. Ook de kleuren en materialen van de zuilen zijn naar uw keuze waardoor de zuil volledig bij uw bedrijf past.

Morell Holland onderscheidt zich door volledig flexibel met uw wensen en toepassing om te gaan en de hardware per aanvraag samen te stellen.

Weegbrug software

Met Morell Holland TAU software solutions heeft u alle mogelijkheden binnen handbereik om met uw weegbrug te werken. De enorme mogelijkheden op zowel de kiosk / zuil zijn volledig gekoppeld aan de backoffice applicatie. Onderscheidend zijn de configuratie mogelijkheden waardoor u geen grote kosten hoeft te maken voor aanpassingen, u kunt dit eenvoudig zelf. Indien u echt maatwerk wenst voeren we dit binnen Morell Holland zelf uit, dat werkt natuurlijk tijd- en kostenefficiënt. 

Door de software met de hardware te combineren heeft u een krachtig systeem die aan alle eisen zal voldoen. Ook de rapportage mogelijkheden en integraties zijn van toepassing op veel systemen en pakketten. 

Tau computer

Wat is uw toepassing?

Weegbruggen worden veelal toegepast bij bedrijven, havens en milieuparken waarbij de chauffeurs variëren van alle landen en talen met vrachtwagens, tractors en personenvoertuigen. Omdat wij onze kiosken en software zelf ontwikkelen kunnen we efficiënt omgaan met deze variabelen. Zo kunnen we ook uw toepassing automatiseren en ervoor zorgen dat uw persoonlijke wensen en eisen worden doorgevoerd in onze producten. 

Neem contact op met ons om naar uw specifieke situatie te kijken en met u mee te denken hoe dit het meest optimaal kan worden ingericht.

milieustraat kiosk Twente Milieu

meer dan een leverancier

samenwerking is key

Morell Holland stelt zich op als een verlengde afdeling van uw bedrijf. Dit houdt in dat we dus geen dozen schuiven maar u volledig ontzorgen in het beheer, ontwikkeling, training en onderhoud van de systemen. Dit klinkt als een standaard activiteit maar voor Morell Holland zijn dit key activiteiten die hoogste prioriteit krijgen.

Keep in Touch!

Binnendelta 4U,
Blaricum – Nederland

06 373 566 79
036 549 99 58

info@morellholland.nl