Toegang milieustraat Oldenzaal succesvol vernieuwd met kiosken van Morell Holland

Kiosk met PIN module

1 mei 2020

Ondanks de huidige Coronacrisis heeft de milieustraat van Oldenzaal, welke onder Twente Milieu valt, de toegang systemen succesvol weten te vernieuwen. Bijzonder is de kiosk bij de betaalde uitgang. Dit is namelijk de eerste kiosk die niet van RVS maar van kunststof is gemaakt. Voordelen zijn o.a. lichter van gewicht en een verbeterd ergonomisch ontwerp zodat er vanuit alle soorten auto’s makkelijk kan worden gepind.

Rechtstreeks pinnen aan de kiosk zonder tussenkomst van een medewerker is een van de toevoegingen voor de milieustraat t.o.v. de oude situatie. Dit scheelt in de doorlooptijd bij de uitgang en biedt de beheerder meer tijd voor andere activiteiten. Daarnaast worden de verschillende fracties direct in de software geregistreerd zodat rapportages vollediger kunnen worden opgemaakt. Doordat nu bijna alle milieustraten van Twente Milieu draaien op het systeem van Morell Holland levert dat waardevolle informatie op, zowel voor de beheerder als voor het management.

Naast het vernieuwen van de buitenkiosken en slagbomen zijn tevens de monitoring kiosk, Point-of-sales kiosk en de zuilen van de gratis-doorgang vervangen om de beheerder optimale controle te geven. In de komende periode zullen er over de gehele milieustraat camera’s worden geplaatst welke ook kunnen worden gebruikt voor de nieuwste innovatie van Morell Holland: Een voertuigvolgsysteem. Dit systeem monitort of een bezoeker daadwerkelijk het afvalsoort brengt welke geselecteerd is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Morell Holland? Belt u dan met onze adviseur via 06 373 566 79 of stuur een mail naar info@morellholland.nl 

Testimonials

Lees meer van onze klanten waarom zij voor Morell Holland hebben gekozen.