Ook Oldenzaal vernieuwd toegang milieustraat met oplossingen van Morell Holland

oldenzaal overview loket 2019

14 januari 2020

De milieustraat van Oldenzaal, welke onder Twente Milieu valt, krijgt een update om de doorvoer te verbeteren en te moderniseren. Dit wordt gerealiseerd door de speciale toegang voor gratis afvalsoorten te reviseren en door de nieuwe kiosken en software van Morell Holland te plaatsen. Voor Twente milieu is Oldenzaal de 6e gemeente die wordt uitgerust met de oplossingen de ze in samenwerking met Morell Holland hebben ontwikkeld. In de afgelopen jaren zijn al de milieustraten in Losser, Hof van Twente, Enschede (3 locaties) en sinds 2019 Almelo voorzien.

Bij de separate ingang en uitgang voor gratis stromen wordt een pascontrole met slagbomen toegepast. Hierdoor kunnen een groot aantal bezoekers rechtstreeks naar de betreffende container rijden. De overige bezoekers, alsmede de veegwagens en bedrijfsmatige stortingen kunnen bij de weegbrug het afvalsoort invoeren en eventuele betalingen rechtstreeks vanuit het voertuig bij de kiosk voldoen. Binnen in het loket worden tevens door Morell Holland een monitoring kiosk en een Point-of-Sales kassasysteem voor de beheerders ingericht. Hiermee worden alle processen geautomatiseerd en kunnen vergissingen van bezoekers snel worden aangepast met als doel een efficiënte en moderne doorstroming met kostenbesparende mogelijkheden. Een nieuw camerasysteem wordt daarnaast aangelegd om alles op het terrein goed te monitoren. Momenteel wordt er nog met de bestaande methodieken gewerkt maar in Q1 van 2020 zal de metamorfose zijn afgerond en operationeel in gebruik worden genomen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Morell Holland? Belt u dan met onze adviseur via 06 373 566 79 of stuur een mail naar info@morellholland.nl 

Op onze website kunt u nog meer informatie lezen. Ook staan we 19 mei 2021 op het NVRD jaarcongres met onze stand om al uw vragen te beantwoorden.

Testimonials

Lees meer van onze klanten waarom zij voor Morell Holland hebben gekozen.