Nieuwste innovaties toegepast in een beproefde opstelling

Onze kiosken automatiseren de volledige doorloop van uw milieustraat

Milieustraten in Nederland modern maken en efficiënt houden, dat is waar Morell Holland voor staat. Jaarlijks vernieuwen we de kennis, techniek en technologie van onder andere ingaande en uitgaande kiosken, monitoring kiosken en Point-of-sales (POS) kiosken. 

De diensten en producten van Morell zijn gericht op uw eigen werkpraktijk en biedt een hoge mate van flexibiliteit. Dit realiseren wij doordat we volledig binnen eigen huis de belangrijkste systemen ontwikkelen. Wij bieden meerdere configuraties aan waarmee we zowel geheel als gedeeltelijk uw huidig systeem vervangen en met de modernste technieken uitrusten. Hierdoor nemen we uitdaging en irritaties weg zodat de doorvoer bij uw milieupark optimaal wordt.

ons proces

Analyse van toepassing

maatwerk productie

Implementatie

onderhoud en support

Onze hardware en software zijn ontwikkelt om ook met de meeste weegbruggen en slagbomen te communiceren. Hierdoor kunnen onderdelen die in een goede staat zijn nog prima gebruikt worden en we dus kosten-efficiënt meedenken. Ook heeft iedere milieustraat / gemeente zijn eigen wensen en eisen waar we flexibel mee om kunnen gaan.

Kiosken voor milieustraten hebben zeer specifieke eisen waardoor Morell Holland de meest kritische componenten niet standaard inkoopt, maar zelf fabriceert. Hierdoor kunnen we ook de kwaliteit leveren die verwacht wordt en lange levensduur met lage onderhoudskosten realiseren. Daarmee garanderen we o.a. de werking bij ieder weertype en seizoen.

Hoe lang er nodig is voor implementatie is natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar in veel gevallen kunnen we dit in een dusdanige korte tijd doen dat de toegangskiosk niet of nauwelijks uit de running is. Naast het implementeren van de software en hardware verzorgen we ook trainingen voor de operationele medewerkers en ICT medewerkers.

Uniek is onze SLA service en support mogelijkheden die wij voor maar liefst 10 jaar durven aan te bieden. Binnen deze diensten worden alle werkzaamheden onder gebracht zodat u nauwkeurig de jaarbegroting kan opmaken en de kans op vervelende verrassingen wordt geminimaliseerd. Support wordt door ons al vanaf 2e-lijn gegeven.Onbemande oplossingen voor milieustratenonze hardware producten

Milieustraat kiosk outdoor

Kiosk ingang

MHMI-3

Bij de ingang van het milieupark wordt de slagboom geschakeld, de weegbrug uitgelezen en de bezoeker gecontroleerd in het systeem. Met een groot, specifiek voor outdoor ontworpen beeldscherm zijn onze kiosken in o.a. fel zonlicht maar ook in de vrieskou snel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

HS2_9959- trans v0.1

kiosk uitgang

MHMU-3

Bij de uitgang van het milieupark wordt weer de slagboom geschakeld, de weegbrug uitgelezen en de pin-betaling gestart. In uw huidige ERP systeem zoals afvalRIS worden de gegevens geregistreerd. Ook wordt de melding naar het LMA volledig geautomatiseerd zodat deze tijdrovende activiteit tot het verleden behoort.

monitoring kiosk

MHMM-3

Om de operator zo goed mogelijk te ondersteunen wordt middels een speciale monitoring kiosk de volledige doorstroming bij gehouden. Mocht er een bijzondere situatie ontstaan kan zo de operator ingrijpen en aansturen. Tevens kan er op afstand support worden gegeven door remote-sessies via internet.

Point-of-sale kiosk

MHMP-3

Met de POS kiosk worden alle betalingen op een veilige wijze afgehandeld. Het stuurt zowel de pin-terminal als de externe kassa aan en registreert alle afhandelingen. Hiermee worden fouten geminimaliseerd en fraude verbannen. De resultaten worden weer weggeschreven in de database van de beheerder.

Wilt u liever direct persoonlijk contact?

Stuur dan even een mailtje naar Jon of bel met  06 373 566 79

Lees hieronder van verschillende klanten waarom zij vertrouwden op Morell Holland 

"Morell is een organisatie die ‘echt’ met de klant meedenkt in flexibele oplossingen voor betaal- en registratiesystemen"

"Met dit gespecialiseerde bedrijf is in zeer goede samenwerking een compleet nieuw systeem ontworpen"

meer dan een leverancier

samenwerking is key

Morell Holland stelt zich op als een verlengde afdeling van je bedrijf. Dit houdt in dat we dus niet alleen leveren maar uw organisatie volledig ontzorgen in het beheer, ontwikkeling, training en onderhoud van de systemen. Dit klinkt als een standaard activiteit maar voor Morell Holland zijn dit key activiteiten die hoogste prioriteit krijgen.

Milieu en klimaat verantwoord ondernemen

MoreLL Holland vindt het belangrijk om samen met zijn leveranciers te werken aan verantwoorde productie. In 2019 zijn er weer een aantal stappen gezet in de richting van een duurzamer bedrijfsvoering door o.a. energie-zuinigere processoren en duurzame, recyclebare materialen te gebruiken bij de kiosken. Wij zullen altijd het milieu, klimaat en de maatschappij boven commercieel belang zetten.